Search
Close this search box.

El Cubelles té tancats set amistosos de preparació de cara a l’inici de la Lliga

Destaca el duel contra el Vilafranca del 17 d'agost

El Cubelles tornarà a la feina el 6 d'agost // HAVOK


El Cubelles es posa en marxa el 7 d’agost i ja té definits els partits amistosos que disputarà aquesta pretemporada.

L’equip de Capa jugarà un total de set compromisos abans de l’inici de Lliga, el 9 de setembre contra el Remolins-Bítem al Josep Pons i Ventura.

El primer dels set partits de preparació serà el dia 12 d’agost al camp de la UE Segur. El 17 d’agost, i amb motiu de la Festa Major de Cubelles, els blaus s’enfrontaran al FC Vilafranca, dirigit per Santi Triguero i Gerard Boira. Els del Penedès seran el rival de major categoria –Tercera Federació– que s’enfrontaran als blaus en la pretemporada.

Seguidament, només dos dies després, els de Capa es veuran les cares amb l’Atlético Iberia, de nou com a locals, el dia 19 d’agost. El segon desplaçament que farà el Cubelles en la preparació de la Lliga serà contra el San Mauro el dia 23 d’agost. I el 26 d’agost rebrà la Unificació Bellvitge.

En els dos últims assajos abans de l’inici de la Lliga els blaus jugaran contra el Ribes el 30 d’agost, i ja al setembre, el dia 2, davant l’Arboç, equip que es troba al seu grup de Segona Catalana en la nova campanya 2023/2024.

El Cubelles afronta la temporada que ve amb ambició després de quedar-se a les portes de l’ascens en l’exercici 2022/2023. La Lliga del grup 6 de Segona Catalana serà de 18 equips. Es torna al format antic, després del model de subgrups i fases del curs passat.

Comparteix la notícia