Search
Close this search box.

El debut a la Lliga del Patí, ajornat per l’activació del protocol anti Covid-19

Un jugador del conjunt vilanoví, contacte directe d'un positiu

Jordi Esteva i els seus jugadors hauran d'esperar a debutar // G.M.CH.

El partit entre el Patí Vilanova i el Burguillos, previst per aquest dissabte i pertanyent a la primera jornada del grup sud de l’Ok Lliga Plata, ha quedat ajornat. El motiu, l’activació del protocol establert per la Federació Espanyola de Patinatge arran de la Covid-19.

Segons informa el Patí Vilanova en un comunicat oficial, un jugador de la plantilla ha estat en contacte directe amb una persona positiva per Covid-19. El club, seguint el protocol, ho ha comunicat per escrit a la Federació, que atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries ha ajornat el partit.

El Patí, a la vegada, informa que el jugador en qüestió de l’equip es troba bé i que no presenta cap símptoma relacionat amb el virus.

La Federació també ha emès un comunicat informant de l’ajornament del matx. Ara tant el Patí com el Burguillos tenen fins divendres que ve, a les cinc de la tarda, per acordar i comunicar al Comitè Nacional d’Hoquei Patins de la Federació una data i una hora per a la disputa del partit.

En el cas que els dos equips no es posin d’acord per trobar una data i l’hora del matx, serà el Comitè Nacional l’encarregat de determinar el lloc, la data i l’hora de la disputa del partit.

Comparteix la notícia