Search
Close this search box.

El lateral Javi Boza anuncia que deixa el Vilanova amb una carta a les xarxes socials

El defensa fitxa pel Sants, equip de Superlliga

Javi Boza no continuarà al Vilanova // G.M.CH.

El lateral Javi Boza, titular indiscutible a la banda esquerra de la defensa del Vilanova, deixa el club. Ell mateix ho va anunciar ahir a la tarda amb una carta de comiat que va penjar a les xarxes socials.

‘Arriba el moment de finalitzar la meva etapa en una entitat que m’ha permès créixer individualment i professionalment’, escrivia a la vegada que admetia les dificultats del principi de la temporada i parlava d’una ‘segona volta molt bonica i plena de triomfs’.En l’escrit, Boza donava les gràcies al president Laffitte i a tot el cos tècnic i tenia un record cap als seus companys aquesta temporada: ‘Gràcies a cadascun d’ells per contribuir al meu creixement com a jugador i per ser un grup unit’.

El lateral concloïa la carta afirmant que ‘avui soc millor jugador i millor professional que el dia que vaig entrar’ al Vilanova. Boza ha passat una temporada al club havent jugat 28 partits i havent marcat un gol. El curs que ve jugarà al Sants, de la nova Lliga Elit, la denominació que se li ha donat a la Superlliga.

Boza és la primera baixa del Vilanova de cara al curs que ve. El club està en ple procés electoral.


Comparteix la notícia