El MGC Mútua Ribes femení cedeix en la segona meitat a la pista del Sant Joan Despí

Les de Gabi Daza cauen (25-19) en un matx igualat fins al minut 44

El Ribes va plantar cara al Sant Joan Despí sense obtenir recompensa // RAMÓN STOCKL

El MGC Mútua Ribes femení va perdre dissabte per 25-19 a la pista del Sant Joan Despí, tercer a la taula. El partit va estar igualat fins a la meitat de la segona part

Les locals van sortir en tromba i al minut cinc guanyaven per 4-1. Les de Gabi Dazavan entonar-se en defensa i es van emparar en les intervencions de Roser González per arribar al minut 11 un gol per davant: 4-5.

L’avantatge del Ribes es va disparar fins a les tres dianes al minut 21 (6-9), però alehores es va estancar i el Sant Joan Despí se’n va aprofitar per arribar a empatar a nou. Tanmateix, dos atacs ràpids ben acabats per les del Garraf les va situar per davant al descans: 9-11.

Era la primera vegada en aquesta temporada que el Sant Joan Despí marcava menys de 10 gols en una primera part al seu pavelló, el Salvador Gimeno.

En la segona part el mur defensiu el va plantar l’equip local. El Ribes va cometre massa errors no forçats i va tenir un percentatge insuficient d’encert de cara a porteria.

Així i tot, el partit es va mantenir equilibrat fins al minut 44, quan el marcador reflectia un empat a 16. En aquell moment es va produir una doble exclusió i el Ribes va haver de jugar durant més d’un minut i mig amb quatre jugadores.

El Sant Joan Despí va fer bona la superioritat numèrica per passar a comandar el marcador i ja no deixar-ho de fer fins al 25-19 final.

El MGC Mútua Ribes se situa en desena posició després de sis partits seguits sense guanyar (3 empats i 3 derrotes). Intentarà trencar aquesta ratxa aquest dissabte, 20 de gener (19.45 h), a casa contra el Handbol Sant Vicenç.