Search
Close this search box.

El Nou Pins Vens de Sitges ja té instal·lada la nova gespa artificial

Els equips de la Blanca Subur s'hi exerciten des de dilluns

La nova gespa, al Nou Pins Vens // AJUNTAMENT DE SITGES

El camp de futbol Nou Pins Vens de Sitges, la casa de la Blanca Subur, ja té la nova gespa artificial instal·lada. Les obres han durat les cinc setmanes previstes i els equips del club s’hi estan exercitant altre cop des de dilluns.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, explica que “s’ha accelerat la tramitació administrativa per poder finalitzar els treballs amb el menor temps possible. Ara la instal·lació ja és apta per a l’esport i hem prioritzat que la Blanca Subur pugui tornar a tenir els seus equips entrenant-se i jugant al Nou Pins Vens”.

Monasterio assenyala que “malgrat les molèsties d’haver de traslladar els equips a mitja temporada esportiva, estem contents i ara la Blanca Subur té gespa en condicions per anys”.


El cost de l’obra ha estat de 297.418,32 €. Ara mateix es disposa d’una gespa artificial d’última generació i s’han marcat les línies per tenir un camp de futbol per a equips de Futbol 11 i dos més per a equips de Futbol 7, tal com va demanar la mateixa Blanca Subur.

A banda de la gespa, les quatre porteries dels dos camps de Futbol 7 són noves i traslladables amb unes rodes que no faran malbé la gespa. Les dues porteries del camp gran també són noves i s’han ancorat a terra.

El sistema per regar el camp també s’ha renovat amb quatre canons nous emergents.

Comparteix la notícia