El Patí Vilanova acaba novè de la Nacional Catalana en el comiat de Vergés

Els verds derroten el Malgrat per 7-3 i capgiren el 3-1 advers de l'anada

Foto de grup de la plantilla del Patí en l'homenatge a Vergés // CPV

El Patí Vilanova va golejar dissabte a la nit el Malgrat per 7-3 i es va fer amb el novè lloc de la Nacional Catalana després de remuntar el 3-1 en contra de l’anada.

El partit va estar marcat per l’homenatge a Gerard Vergés, que va jugar el darrer partit d’hoquei de la seva trajectòria professional. Les últimes cinc temporades les ha passat a Les Casernes.

Les famílies dels jugadors del Patí van rebre la plantilla en la sortida a la pista amb un passadís al qual es van afegir els integrants del Malgrat.

Quan va rodar la pilota, va destacar Pau Prat, jugador del planter del Patí, que va marcar tres gols.

Una recuperació de Querol va acabar amb el davanter assistint Vergés perquè el capità anotés l’1-0. Mudarra va ampliar la renda del Patí en recollir una passada de Sebrià. I Pau Prat va anotar el 3-0 al minut 21 després d’un servei de falta de Vergés. Així es va arribar al descans.

A la represa, Querol va fer el quart del Patí, Carles Torner va retallar l’avantatge de penal i Aleix Ferrer i Pau Prat, amb dues dianes més, van fer pujar un 7-1 al marcador.

Martí Francisco i Oriol Fret van situar el 7-3 definitiu a les acaballes del partit. Faltant quatre minuts per al final, Vergés va ser substituït i es va endur l’ovació de la grada.

Amb el partit acabat, va continuar l’homenatge al capità del Patí amb algunes de les samarretes que ha vestit al llarg de la seva carrera sobre la pista del pavelló de Casernes.

Els seus companys i el mateix Vergés van lluir unes samarretes commemoratives amb la llegenda ‘Gràcies, capità!’ i el dorsal 4. No va faltar el manteig al gran protagonista de la nit ni el seu parlament, ple d’agraïments.

Una foto de grup i amb part de la seva família va posar el punt final a una nit molt especial per a Vergés, que es va emocionar.

[su_box title=”El Patí femení també remunta”]El Patí Vilanova femení lluitarà pel cinquè lloc de la Nacional Catalana després de derrotar, també dissabte, el Caldes per 4-0 i capgirar el 3-1 advers del partit d’anada. Per a les de la capital del Garraf van marcar Marina Asensi (2), Maria Córdoba i Janna Tarela. Ara l’equip d’Enric Batlle jugarà la darrera eliminatòria contra el Voltregà B.[/su_box]