El Patí Vilanova aconsegueix una important victòria per 4-5 en la visita a la pista de l’Igualada C

Jordi Martínez destaca amb tres gols i Querol fa els altres dos

El Patí Vilanova va sumar un triomf important // ARXIU

El Patí Vilanova va aconseguir, dissabte, una important victòria per 4-5 a la pista de l’Igualada C. Els verds van arribar a guanyar per 0-3.

Una bona posada en escena del Patí va acabar amb el 0-1 al minut sis, obra de Querol, que va desviar un tir de Lecha. A quatre minuts del descans, Marimon va evitar l’empat dels locals en una falta directa i poc després Jordi Martínez va definir de meravella per anotar el 0-2.

El mateix Jordi Martínez va repetir al minut 5 del segon temps amb el 0-3 del Patí. Biel Llanes va replicar per a l’Igualada C, però de nou Jordi Martínez va incrementar la renda del Vilanova (1-4).

Els locals no es van donar per vençuts i Arnau Llanes va posar picant al matx amb dues dianes que deixaven un inquietant 3-4 en el marcador per al Patí. Amb un sol gol d’avantatge els d’Alexis Castro veien perillar la victòria, però Querol va fer el 3-5 a un minut i mig de la conclusió. El 4-5 final va ser obra de Biel Llanes.