Search
Close this search box.

El Patí Vilanova començarà la Lliga a Les Casernes contra el Burguillos

L'equip femení s'estrenarà rebent la visita de l'Areces

David Aguilar, en un partit de la temporada passada // LUÍS VELASCO

El Patí Vilanova partirà de l’OK Lliga Plata Sud en la nova temporada. Així va quedar definit en el sorteig celebrat ahir a la nit a les Caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia.

La competició estarà integrada per 12 equips. Els rivals del Vilanova seran el Rivas Las Lagunas, el Barça B, l’Espanyol, l’Alpicat, el Santa María del Pilar, l’Arenys de Munt, el CP Las Rozas, el Pas Alcoi, el Sant Feliu, l’Alcobendas i el Burguillos.

La meitat dels equips són catalans i els altres de la resta de l’Estat. Als homes de Jordi Esteva els esperen quatre viatges a Madrid (Rivas, Santa Maria del Pilar, Las Rozas i Alcobendas), un a Alcoi i un altre a Extremadura (Burguillos).

El Patí obrirà la Lliga el 10 d’octubre tot rebent el Burguillos a Les Casernes. Els verds tancaran la competició també a casa tot rebent l’Alpicat el 8 de maig de l’any que ve. El calendari estarà supeditat a l’evolució de la pandèmia. Pujarà el primer i el segon jugarà la promoció d’ascens. Baixaran els tres últims

OK LLIGA FEMENINA

També es va sortejar ahir el calendari de l’OK Lliga femenina, formada per dos grups de vuit equips cadascun. Hi haurà playoff pel títol i baixaran fins a cinc equips.

El Patí Vilanova partirà del grup B de la categoria juntament amb el Sant Cugat, el Voltregà, l’Areces, el Bigues i Riells, el Vila-sana, l’Igualada i el Palau de Plegamans. En el debut a la Lliga, les noies d’Enric Batlle rebran l’Areces a Les Casernes el 26 de setembre. L’evolució de la pandèmia també marcarà si es pot seguir el calendari establert.

Comparteix la notícia