El Patí Vilanova s’aferra a la zona de play-off gràcies a un solitari gol de Güell contra el Mollerussa

El porter Donoso evita l'1-1 desviant un penal en la recta final

Sebrià i Güell celebren un gol a Les Casernes // ARXIU

El Patí Vilanova s’aferra a la zona de play-off després de superar ahir el Mollerussa per 1-0 a Les Casernes amb un solitari gol de Güell en la segona meitat. Va ser un triomf molt laboriós dels d’Alexis Castro, que tancaran la lliga regular amb dos desplaçaments.

Va proposar més el Patí en el primer temps, però el Mollerussa no es va desfer i també va tenir les seves opcions en atac. No podia abaixar la guàrdia el Vilanova contra un rival molt combatiu.

El matx es va acabar decidint amb una transició ràpida dels verds al minut vuit de la represa. Querol va recollir la bola darrere de la porteria i la va jugar per a David Jiménez. Aquest va veure com Güell arribava per l’eix de l’atac. Va habilitar-lo i el xut del penedesenc va entrar amb suspens després que toqués el pal i el cos del porter.

La millor opció del Mollerussa per empatar va arribar a un minut i 44 segons de la botzina amb un penal. Alexis Castro va donar entrada al porter Donoso, que va desviar el xut de Jordi Cervelló i va guanyar-se les felicitacions de tot l’equip. El mèrit va ser enorme d’un jugador que gairebé sempre està a l’ombra del porter titular i que, tot i sortir fred, es va fer gran sota pals.

Abans de la botzina final, Jose López no va poder aprofitar una falta directa i el Mollerussa va continuar amenaçant fins a la conclusió.

El Patí femení, golejat (7-1) a Cerdanyola

El Patí Vilanova femení també va jugar ahir. Va ser golejat per 7-1 a la pista del Cerdanyola B. El matx es va mantenir igualat fins al descans, quan el marcador era d’empat a un. Marina Asensi havia marcat per a les de la capital del Garraf. A la represa, les locals van marcar les diferències fins al 7-1 definitiu. Va destacar Carla Castro, que duu 10 dianes a l’OK Lliga amb el primer equip del Cerdanyola, tot anotant un pòquer de gols.