Search
Close this search box.

El Patí Vilanova, de dol per la mort de Pere Font, mític exgolejador de l’equip als 70

Va guanyar la Copa del Generalísimo 75/76 amb els verds

Pere Font, primer per la dreta dels de sota, amb el Patí // ACGAF/FONS RAMIR HORRO

El Patí Vilanova està de dol per la mort de Pere Font, davanter i golejador de l’històric equip que va guanyar la Copa del Generalísimo de la temporada 1975/1976 i que va ser subcampió d’Europa el curs següent sota les ordres de Siscu Prats.

Pere Font, natural de Sant Sadurní, tenia 72 anys. L’últim comiat se li farà demà divendres (11.30 h) a l’església parroquial de Sant Sadurní d’Anoia.

“Era un rematador nat”, recorda Juanjo Ferrer, company de Pere Font en aquell Patí Vilanova. Tots dos fan formar un bon tàndem. “Vam coincidir els dos anys que ell va estar aquí. Era una gran persona que es deixava aconsellar i que intentava posar a la pràctica allò que li comentaves”, afegeix.


En la final de la Copa del Generalísimo, contra el Voltregà a Alcoi, Font va marcar quatre dels cinc gols del Patí, dos a passada de Juanjo Ferrer. El partit es va decidir a favor dels verds en els penals. En la final de la Copa d’Europa, el davanter de Sant Sadurní va fer un dels tres gols del Patí en la tornada a casa contra l’Sporting de Lisboa (3-6).

Pere Font, a banda dels èxits amb el Patí Vilanova, va ser internacional amb la selecció espanyola, amb la qual va quedar subcampió del món (1968).

Comparteix la notícia