El Patí Vilanova debuta a la Lliga amb una derrota per la mínima (2-1) a Sant Celoni

Als verds els falta encert en els metres finals

Oriol Sebrià, jugador del Patí Vilanova // ARXIU

El Patí Vilanova va debutar ahir amb derrota a la Lliga en perdre per 2-1 a la pista del Sant Celoni. El matx va ser tremendament igualat, però va caure del cantó local.

Jordi Costa estava malalt i no va poder dirigir l’equip verd. Se’n va fer càrrec Gerard Vergés. Als de la capital del Garraf els va faltar encert en els metres finals, sobretot en els minuts terminals.

El primer temps va acabar amb l’empat a zero incial. Una falta directa va permetre al Sant Celoni inaugurar el marcador mitjançant Bernat Picanyol faltant nou minuts del final. Va empatar Querol a cinc minuts de la botzina, però de seguida van tornar a marcar els locals, altre cop a través de Picanyol.

Tot i disposar d’oportunitats i de dues faltes directes, el Patí Vilanova no va poder endur-se cap punt.

[su_box title=”Al Patí Vilanova femení se li escapa el triomf faltant 5 segons”]El Patí Vilanova femení va debutar a la Lliga amb un empat a sis, dissabte, a la pista del Girona. El partit va ser molt físic, amb anades i tornades constants. Les de David Torruella van avançar-se fins a sis vegades, però cada gol que feien trobaven la rèplica de les locals. El 6-6 final del Girona va arribar faltant cinc segons després d’un rebot. Una llàstima. Per al Vilanova van marcar Noa González (3), Berta Ribas, Pati Miret i Arés Noguera.[/su_box]