Search
Close this search box.

El Patí Vilanova disputarà la primera Lliga Catalana Plata a partir del 19 de setembre

L'Arenys de Munt, el Vic i el SHUM, primers rivals dels verds

Medrano i Vergés dialoguen en una de les sessions d'aquest juliol // G.M.CH.

El Patí Vilanova disputarà la primera edició de la Lliga Catalana Plata, oberta als equips catalans d’OK Lliga Plata.

S’hi han inscrit 16 dels 17 conjunts de la categoria per a la temporada 2021-2022. Serà un torneig ideal per agafar ritme de competició. La Federació Catalana de Patinatge n’és l’organitzadora.

El campionat es jugarà en dues fases. En la fase inicial els equips estan dividits en quatre grups de quatre conjunts cadascú. Arrencarà el 19 de setembre i es disputarà en format lligueta d’una sola volta.

Només el primer classificat de cada grup accedirà a la fase final, que es jugarà en format de Final a 4 a una seu encara per determinar.

Els clubs interessats a acollir la Final a 4 ho han de notificar a la Federació Catalana de Patinatge per correu electrònic abans del 10 de setembre.

Les semifinals seran el dissabte 2 d’octubre i la final, l’endemà.

El Vilanova partirà del grup 2 juntament amb l’Arenys de Munt, el Vic i SHUM.

El grup 1 el conformen el Sant Feliu, el Lloret, l’Espanyol i el Tordera; el 3 està integrat pel Vendrell, el Sant Cugat, l’Olot i el Barça B, i el 4 està format pel Sant Just, pel Vilafranca, per l’Alpicat i pel Mataró.

El primer del grup 1 s’enfrontarà al primer del grup 4 en semifinals. L’altre encreuament serà entre els campions dels grups 2 i 3.

Comparteix la notícia