El Patí Vilanova es fa fort a casa i puja un altre esglaó cap a la permanència

Els verds guanyen el Rivas per 5-3 en un gran segon temps

David París celebra el 3-1 del Patí Vilanova // G.M.CH.

CP VILANOVA 5 – CP RIVAS 3
Gols: 1-0, Ricard Pintado (7′); 1-1, Cañadillas (15′); 2-1, David Lecha (34′); 3-1, David París (36′); 4-1, Gerard Vergés (40′); 4-2, Manzano (42′); 4-3, Cañadillas (45′), i 5-3, Nacho Garrido (47′).

El Patí Vilanova continua guanyant fiabilitat i s’aferra a l’OK Lliga Plata. Ahir va pujar un nou esglaó cap a la permanència amb el segon triomf seguit a casa. Els verds es van imposar al Rivas Las Lagunas per 5-3 i van sortir dels llocs de descens aprofitant l’empat del Patín Las Rozas contra l’Espanyol (3-3).

Novament va saber jugar les seves cartes el Patí, que va marcar les diferències en un esplèndid segon temps. La primera meitat va acabar amb taules. Ricard Pintado va estrenar el marcador al minut 7 en caçar una bola solta i connectar una forta rematada a la xarxa.

Pol Ferrer va negar l’empat al Rivas amb el casc a 12 minuts del descans en un tir d’Adrián Pos, però no va poder evitar l’1-1 poc després en un xut de Cañadillas, una de les figures del quadre madrileny.

Quan estava a punt d’acabar el primer acte Jaume Pàmies va desaprofitar un penal per al Patí Vilanova.

A la represa van arribar els millors minuts dels homes de Medrano en atac. David Lecha, David París i Jaume Pàmies van avisar amb tres arribades abans que Lecha fes bona una assistència de Ricard Pintado per marcar el 2-1. El gol era el premi a la magnífica posada en escena del Patí després del descans.

La rèplica del Rivas va dur la firma de Dídac Llobet, el seu màxim golejador, que va posar a prova Pol Ferrer sense poder superar-lo. I de seguida el perill va passar a l’altra àrea amb una falta directa que David Lecha no va poder convertir.

Nacho Garrido dedica el 5-3 al seu fill // G.M.CH.

La confirmació de les millors prestacions del Patí va arribar amb el 3-1, obra de David París, i amb el 4-1, aconseguit per Gerard Vergés després d’una combinació amb David Aguilar, en a penes quatre minuts. Vibrava el públic de Les Casernes.

Però el Rivas no es va donar per vençut i Manzano i Cañadillas van tornar a obrir el partit amb dos gols també molt seguits. La pressió alta del conjunt madrileny feia mal al Vilanova, que havia de tragar saliva en els seus pitjors moments de la segona part. Tocava patir.

Va acabar respirant més tranquil el Patí a tres minuts del final, quan Nacho Garrido va recollir el refús del porter en una falta directa xutada per ell mateix per anotar el 5-3 definitiu.