El Patí Vilanova fa els deures guanyant (0-2) el cuer Malgrat amb gols de Jose López i David Lecha

Els verds continuen en zona de play-off a tres jornades del final

Els jugadors del Patí Vilanova, després del triomf d'ahir // CPV

El Patí Vilanova va fer els deures ahir a la pista del cuer Malgrat, ja descendit, amb un triomf per 0-2. Els verds sabien que el GEiEG havia guanyat i tenien la pressió d’almenys puntuar per continuar en els llocs de play-off d’ascens.

Els dos gols del triomf del Patí van arribar en el primer temps i van ser pràcticament seguits, quan faltaven nou i vuit minuts per al descans.

Jose López va estrenar el marcador amb una jugada personal rebent d’esquena i embocant a la mitja volta. El 0-2 va dur la firma de David Lecha, que va rematar una passada interior.

Els verds continuen cinquens, ara a un sol punt del Reus B i del Caldes B. Només queden tres jornades per al final de la lliga regular. Dissabte que ve (18.00 h) el Patí rep el Mollerussa. En les dues últimes jornades, els d’Alexis Castro jugaran fora, a Capellades i Cerdanyola.

El partit del Patí femení, suspès

El partit que el Patí Vilanova femení va jugar dissabte contra el Mataró a Les Casernes es va suspendre al minut 18 a conseqüència d’un cop al cap fortuït que va patir una jugadora del conjunt maresmenc en caure a terra. Les de la capital del Garraf guanyaven per 1-0 amb un gol de Pati Miret. El Vilanova, a través del seu compte d’Instagram, va desitjar una ràpida recuperació a la jugadora en qüestió. Ara falta veure com es resoldrà el partit.