Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova femení B, davant l’ocasió de tornar a situar el club en l’OK Lliga

Les del Garraf afronten el primer ‘match-ball’

El Patí Vilanova vol tornar a jugar a l'OK Lliga Femenina // LUIS VELASCO

Des que el femení del Patí Vilanova va perdre un lloc a l’OK Lliga el passat 24 d’abril, sabia que aquesta mateixa temporada podia tornar a l’elit a través del filial. Avui (18.30 h) el Patí B afronta a Les Casernes el primer ‘match-ball’ en el playoff pel títol a la Nacional Catalana.

Les del Garraf dominen la sèrie de semifinals contra el filial de l’HC Palau per 1-0 després de guanyar a terres vallesanes per 3-6. Un altre triomf les hi donaria el passi a la final.

En l’altra semifinal el filial del Voltregà va doblegar el Mataró per 4-1 i també va agafar la iniciativa en la sèrie. Si el Vilanova passés a la final i el Mataró quedés eliminat, les de la capital del Garraf serien equip d’OK Lliga de manera automàtica, ja que el primer equip del Voltregà ja milita a la màxima categoria.


Va haver la possibilitat que aquest Vilanova B-Palau B no es disputés després que les vallesanes, minvades de jugadores, haguessin abandonat la pista en el primer ‘round‘ de la sèrie, però finalment hi haurà partit.

L’emetrà en directe la plataforma Xala.cat, que ha posat èmfasi en les opcions del Patí de tornar aquesta mateixa temporada a l’OK Lliga i ha batejat el matx com l”Operació ascens’. En la ‘promo‘ dóna veu a les jugadores Paula Garcia, Aïna Martínez, Paola Pascual i Maria Briva, que van viure el descens de l’abril i que frisen per recuperar la categoria perduda.

Segons Paula Garcia, “per a nosaltres aquest possible ascens seria el premi al treball i esforç de tota la temporada, que no s’ha vist reflectit en el primer equip, però que ens ha portat a tenir una segona oportunitat que crec que ens mereixíem i que aprofitarem”.

Paola Pascual, que ja es va perdre el primer partit, tampoc no podrà saltar a la pista amb el Patí. A la golejadora l’han operat d’apendicitis.


PUBLICITAT

Més a Hoquei patins