El Patí Vilanova femení doblega (2-1) el Palafrugell, rival directe, i es posa colíder

Arés Noguera i Irina Pérez, les golejadores del conjunt verd

La celebració de l'1-0 d'ahir del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení va imposar-se ahir al Palafrugell per 2-1 en un duel directe de la zona alta al grup B de la Nacional Catalana i ha passat a coliderar la taula juntament amb el Mataró.

Les de la capital del Garraf van ser valentes i incisives tot imposant un ritme molt alt, sobretot en la primera meitat. La recompensa que van obtenir va ser marxar al descans amb un parcial de 2-0.

Arés Noguera va inaugurar el marcador al minut 10 amb una rematada precisa i Irina Pérez va aprofitar una assistència de Paola Pascula per incrementar la diferència a dos minuts de la mitja part.

La bola parada no havia donat rèdit a cap dels dos equips. A la primera part, Paola Pascual i Maria Córdoba no van poder marcar en dues faltes directes per al Patí i Romaguera, tampoc per al Palafrugell. I tots dos conjunts van saber sobreviure quan van tenir inferioritat numèrica.

A la represa els intents del Vilanova van quedar-se sense premi. Abril Batlle, Arés Noguera i Marina Asensi van tenir molta presència en el joc ofensiu de les d’Enric Batlle.

A 17 minuts de la botzina Martina va retallar diferències per al Palafrugell, que no es rendia. El conjunt baix-empordanès havia entrat de ple en el partit, però el Patí no va trontollar, malgrat el gol encaixat.

[su_slider source=”media: 24190,24187,24189,24191,24185,24186,24192″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]

Faltant cinc minuts per a la conclusió, Marina Asensi va rematar al travessar amb les de la capital del Garraf jugant amb una més després que Paola Pascual no hagués pogut marcar de falta directa.

Les visitants es van abocar a l’atac sense portera poc abans del darrer minut. El Patí Vilanova va saber resistir amb el 2-1 per apuntar-se una victòria de mèrit.

Diumenge que ve (19.00 h) les d’Enric Batlle visiten el Mataró en un duel amb el lideratge en solitari en joc.