Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova femení es posa en marxa amb l’ambició de tornar a l’OK Lliga

Arés Noguera (Igualada) i Abril Batlle (Cerdanyola), les noves incorporacions

Enric Batlle, envoltat per Paola Pascual, Marina Asensi i Laura Manzanares // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení 2022/2023 es va posar en marxa ahir a la nit a Les Casernes. L’ambició és màxima en l’equip, que militarà a Nacional Catalana amb l’objectiu de tornar a l’OK Lliga.

Segons el tècnic Enric Batlle, “passarem d’intentar sobreviure a la màxima categoria a ser un equip que hem d’estar a dalt a la Nacional Catalana”.

En el primer entrenament, l’entrenador va poder comptar amb la totalitat de la plantilla, més jugadores del segon equip.

Paola Pascual, Maria Córdoba, Laura Manzanares, Marina Asensi, Aina Martínez i Mariona Chavalés continuen respecte del curs passat.


Completen el grup la portera Anna Garcia, que puja definitivament al primer equip, i les dues noves incorporacions: Arés Noguera (Igualada) i Abril Batlle (Cerdanyola). Donaran suport a la plantilla jugadores del filial i del Fem17.

El Patí s’entrenarà tres dies per setmana (dilluns, dimarts i dijous) amb la finalitat d’agafar el millor to possible de cara a la Lliga, que arrencarà el cap de setmana del 24 de setembre. El sorteig es fa aquest dimecres, 31 d’agost, a la tarda.

“En la primera setmana es tracta de recuperar el contacte amb la bola, l’estic i els patins. A Nacional Catalana, quan has d’estar al cent per cent, és al maig i al juny. Treballarem amb aquest propòsit”, apunta Enric Batlle.

El club està pendent de tancar un parell d’amistosos.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins