El Patí Vilanova femení fa els deures amb una ‘maneta’ contra l’Alcorcón

La mala notícia, els triomfs de l'Igualada i del Cuencas

Paula Garcia, Aina Martínez i Marina Asensi celebren un dels cinc gols del Patí // @HOCKEY_GRAFIAS

CP VILANOVA 5 – CP ALCORCÓN 0
Gols: 1-0, Marina Asensi (5); 2-0, Marina Asensi (7); 3-0, Marina Asensi (27); 4-0, Maria Córdoba, de penal, (47), i 5-0, Maria Córdoba (48).

El Patí Vilanova femení no vol donar el braç a tòrcer en la lluita per la permanència a l’OK Lliga i ahir va fer els deures amb una mà de gols contra l’Alcorcón. Marina Asensi, amb un hat-trick, va ser la gran protagonista del partit.

Les victòries de l’Igualada i del Cuencas mantenen les d’Enric Batlle a un punt de la tercera plaça, la darrera de salvació, a l’espera que dissabte que ve les de l’Anoia visitin les asturianes en un partit que serà definitiu si guanya el conjunt català.

El Patí va saber emmanillar Marina Monge, la millor jugadora de l’Alcorcón, en la primera meitat per marxar al descans amb avantatge. Marina Asensi va completar un enorme treball defensiu amb dues dianes en els primers set minuts.

En l’1-0 va rebre la bola de Paola Pascual i va rematar de primera per baix al fons de la xarxa. I en el 2-0 va treure les teranyines de l’escaire dret de la porteria de l’Alcorcón.

Marina Asensi va arrodonir la seva enorme actuació al minut dos de la represa en culminar una incursió personal per l’eix de l’atac.

Amb avantatge en el marcador, el joc del Patí Vilanova va perdre dinamisme, però va mantenir el control del partit.

Faltant 10 minuts per al final Júlia Badrich va evitar que l’Alcorcón reduís diferències amb una doble intervenció davant Marina Monge en l’execució d’un penal.

Qui no va perdonar des del punt fatídic va ser Maria Córdoba, que va fer el 4-0 del Patí Vilanova al minut 47. La capitana va repetir poc després en rematar a plaer una gran combinació entre Paola Pascual i Blanca Angrill.