El Patí Vilanova femení perd (6-2) a Girona amb tots els gols abans del descans

Les d'Enric Batlle, pendents de quan es juga el Cuencas-Igualada

Paola Pascual, davant Virginia Díaz en el partit de la primera volta a Casernes // @HOCKEY_GRAFIAS

GIRONA CH 6 – CP VILANOVA 2
Gols: 1-0, Laia Castro (2′); 1-1, Paula Garcia (8′); 2-1, Laura Vall (11′); 3-1, Estel Forns (15′); 4-1, Aba Romaguera (19′); 5-1, Xantal Piqué (20′); 5-2, Blanca Angrill (23′), i 6-2, Laura Vall (24′).

El Patí Vilanova femení va perdre ahir a la pista del Garatge Plana Girona per 6-2. Els vuit gols es van marcar en la primera meitat. Les d’Enric Batlle van estar massa toves en defensa.

Laia Castro va aprofitar una transició ràpida per marcar l’1-0 al minut dos, però Paula Garcia va empatar en una contra. Tot va canviar a partir del minut 11, quan Laura Vall va fer el 2-1 amb una genialitat, ja que va aixecar-se la bola i va anar fent tocs per plantar-se davant Júlia Baldrich des de darrere la porteria abans de rematar a gol.

A partir d’aquest moment, el Girona va marcar les diferències. Estel Forns va establir el 3-1 al quart d’hora de joc en culminar una contra conduïda per Laura Vall, Alba Romaguera va marcar el 4-1 al cap de quatre minuts amb un tir llunyà i tot seguit Xantal Piqué va incrementar la renda de les locals en un mà a mà amb Júlia Baldrich.

A dos minuts del descans, Blanca Angrill va recollir el rebuig d’un penal que no havia transformat i va anotar el 5-2, però encara abans de la mitja part va arribar el sisè del Girona, obra de Laura Vall.

A la represa no va haver-hi gols, tot i que el Patí va disposar d’un penal i d’una falta directa que ni Paula Garcia ni Paola Pascual van poder convertir. El Girona tampoc va encertar en una falta directa executada per Laura Vall.

Amb el 6-2 final, les locals s’asseguraven la permanència a l’OK Lliga. I a l’espera que es jugui el Cuencas Mineras-Igualada, el Patí va quart, fora dels llocs de salvació, a un punt de la tercera plaça, l’última amb premi.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=70 /]

[table id=71 /]

[su_box title=”Victòria del primer equip masculí del Sitges” style=”soft” box_color=”#516e6d”]A la Primera Catalana masculina, el Patí Subur Sitges es va imposar dissabte a la pista del Cornellà per 3-6 i es manté segon del grup 2A. L’Igualada B comanda la taula amb els mateixos 12 punts que els de Pins Vens, que han jugat un partit més. Aquest dimecres els de Carles Busquet reben el Cornellà en una jornada intersetmanal.[/su_box]