El Patí Vilanova femení persevera, però perd (7-4) a la pista del Sant Cugat

Les de la capital del Garraf, a quatre punts de la permanència

Blanca Angrill, perseguida per Alba Ambrós // DAVID VALIENTE

SANT CUGAT 7 – VILANOVA 4
GOLS:
0-1, Paola Pascual (8); 1-1, Laura Porta, de penal, (9); 2-1, Andrea Massons (10); 2-2, Blanca Angrill, de penal (18); 3-2, Alba Ambrós, de penal, (21); 4-2, Alba Ambrós (22); 5-2, Andrea Massons (27), 5-3, Blanca Angrill (28); 5-4, Paola Pascual, de falta directa, (30); 6-4, Txell Moreno (44) i 7-4, Andrea Massons (45).

No va poder treure res de profit ahir el Patí Vilanova femení a la pista del Sant Cugat, tot i perseverar i presentar batalla fins als compassos finals.

Va començar bé el partit per a les de la capital del Garraf, ja que Paola Pascual va treure el precinte del marcador amb el 0-1 al minut vuit.

La rèplica del Sant Cugat va ser amb dos gols molt seguits. Va empatar Laura Porta de penal i Andrea Masons va avançar les vallesanes en culminar una bona jugada.

El Vilanova va mantenir l’estira-i-arronsa gràcies a Blanca Angrill, que va fer el 2-2 de penal. Ara bé, Alba Ambrós va trencar l’equilibri amb dues dianes abans del descans, la primera també de pena màxima.

En la segona meitat, Andrea Massons va ampliar la renda del Sant Cugat. Tanmateix, no es va rendir el Vilanova, que va retallar diferències de nou gràcies a Blanca Angrill i Paola Pascual, aquesta de falta directa.

Txell Gimeno i Andrea Massons van acabar de dibuixar el 7-4 definitiu en la recta final. El Patí continua en zona de descens. Està a quatre punts de la permanència.