El Patí Vilanova femení s’imposa per 2-4 a la pista del Lidergrip Mataró

Laura Manzanares (2), Maria Córdoba i Blanca Angrill, golejadores

Les jugadores del Patí celebren un gol en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení va començar ahir el nou any d’una manera immillorable. Les de la capital del Garraf van guanyar per 2-4 a la pista del Lidergrip Mataró, rival directe per la permanència a l’OK Lliga, i van sumar el primer triomf del curs.

Laura Manzanares va obrir el marcador per al Patí amb el 0-1 al minut set. Va empatar de penal Aina Lleonart dos minuts més tard i encara al primer temps les locals van desaprofitar una falta directa.

A la represa van seguir les alternatives en el marcador. Al minut 28 Laura Manzanares va repetir per tornar a donar avantatge al Vilanova, però de seguida va replicar altre cop Aina Lleonart amb el 2-2.

Poc després Júlia Baldrich va evitar el 3-2 de les locals en una falta directa que va executar Gal·la Marquès. Tot seguit l’opció a bola parada va ser per al Patí amb un penal que la capitana Maria Córdoba va transformar gràcies a un tir ras.

El 2-4 final va fer-lo Blanca Angrill a 17 minuts de la botzina. Quatre minuts després, Paola Pascual no va poder transformar una falta directa que hauria suposat el 2-5. El marcador ja no es va tornar a bellugar. Els tres punts, molt importants, van ser per al Vilanova.