El Patí Vilanova femení suma el primer punt amb un 2-2 contra el Las Rozas

Les d'Enric Batlle s'havien avançat dues vegades

Paola Pascual avança amb la bola en el partit d'ahir // G.M.CH.

VILANOVA 2 – LAS ROZAS 2
GOLS: 1-0, Laura Manzanares (18′); 1-1, Giulia Galeassi (28′); 2-1, Paola Pascual, de falta directa, (43′), i 2-2, Elena Arganda (45′).

El Patí Vilanova femení va empatar a dos ahir contra el Patín Las Rozas a Les Casernes i va sumar el primer punt del curs.

Les d’Enric Batlle van anar per davant dues vegades sense poder mantenir ni ampliar l’avantatge.

Blanca Angrill i Paola Pascual van ser les jugadores més incisives del Vilanova en un primer temps molt equilibrat.

Al minut 18 Paola Pascual va assistir Laura Manzanares, que va avançar el Patí. L’1-0 va ser el marcador amb el qual es va arribar al descans.

Les opcions del Patín Las Rozas havien topat amb Júlia Baldrich fins que la italiana Giulia Galeassi va empatar al minut tres de la represa.

La mateixa jugadora transalpina no va aprofitar una falta directa a set minuts del final, cosa que sí que va fer Paola Pascual tot seguit per posar altre cop per davant el Patí. Dos minuts més tard Elena Arganda va certificar el 2-2 final.