El Patí Vilanova femení suma un triomf cabdal amb un 6-1 sobre el Girona

Marina Asensi i Blanca Angrill destaquen amb un doblet cadascuna

Blanca Angrill celebra un dels dos gols que va marcar // @HOCKEY_GRAFIAS

VILANOVA 6 – GIRONA 1
GOLS: 1-0, Marina Asensi (3); 2-0, Blanca Angrill (11); 2-1, Julia Canal (14); 3-1, Blanca Angrill (23); 4-1, Marina Asensi (36); 5-1, Paola Pascual (37) i 6-1, Maria Córdoba, de falta directa, (49).

El Patí Vilanova femení no va fallar ahir contra el Girona en un duel directe per la permanència a l’OK Lliga. Les d’Enric Batlle van vèncer per 6-1 i van certificar el primer triomf del curs a Les Casernes. Havien de guanyar sí o sí.

Maria Asensi va estrenar el marcador per al Vilanova amb un tir llunyà al minut tres i Blanca Angrill va fer el 2-0 al minut 11 en aprofitar una recuperació i una assistència de Maria Córdoba.

Julia Canal, de jugada personal, va retallar diferències per al Girona, però Blanca Angrill les va eixamplar de nou encara en la primera meitat després que combinessin Marina Asensi i Maria Córdoba.

Paola Pascual, entre la portera i una jugadora del Girona // @HOCKEY_GRAFIAS

A la represa Marina Asensi va completar una excel·lent actuació amb una transició ràpida que li va permetre anotar el 4-1. Era el minut 36. I de seguida va arribar el 5-1, obra de Paola Pascual després d’una acció individual.

En el darrer minut Maria Córdoba va firmar el 6-1 final en transformar una falta directa. La capitana del Patí es va aixecar la bola abans de rematar-la a la xarxa.

Les de la capital del Garraf se situen terceres per la cua, a un sol punt de la zona de salvació.

[su_box title=”El Patí masculí  juga a la pista del Barça B” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova masculí juga aquest diumenge també amb la necessitat de guanyar. Els de Jordi Costa visiten la pista del Barça B a partir de les 12 del migdia. Els blaugranes s’han convertit en rivals directes dels verds per la permanència. El Patí suma sis punts pels vuit del Barça, que té un partit pendent. Nacho Garrido, sancionat, no podrà jugar.[/su_box]