El Patí Vilanova guanya a Vic (2-4) en el darrer partit de la Lliga Catalana

Gerard Vergés i Gerard Bertran reapareixen veient porteria

Gerard Vergés lluita per la bola ahir a Vic // ÁLEX LIAÑEZ-@NOMESHOQUEI

El Patí Vilanova va cloure ahir al vespre la participació a la Lliga Catalana Plata amb una victòria per 2-4 a la pista del Vic.

Els verds han acabat segons del grup 2, només per darrere de l’Arenys de Munt, que amb la primera plaça assegurada va empatar a dos a casa, ahir també, contra el SHUM Frit Ravich. Els del Maresme són els que passen a la ‘Final Four’.

D’entrada, el Vic va portar la iniciativa, però el Vilanova va recuperar l’ordre defensiu que li va faltar contra l’Arenys de Munt i va sortir al contracop. D’arribades va haver-hi a les dues porteries sense que es mogués el marcador fins després del descans.

I és que els sis gols van arribar a la segona meitat. Es va avançar el Vic, però Gerard Vergés, que reapareixia, va empatar.

Jose López va donar avantatge al Patí amb el seu primer gol des que va arribar a Les Casernes i Nacho Garrido va incrementar la renda fins a l’1-3 amb un tir marca de la casa. Els de Medrano van trobar-se més còmodes amb la bola a mesura que van avançar els minuts.

A les acaballes del matx Gerard Bertran va aprofitar una falta directa amb molta destresa per anotar l’1-4. En l’últim sospir va arribar el segon gol del Vic.

El Patí es va treure el mal sabor de boca de la derrota contra l’Arenys de Munt tot millorant tant en defensa i com en atac. Les reaparicions de Vergés i Bertran van ajudar molt a l’equip.