El Patí Vilanova lidera tres vegades el marcador, però també perd a Alpicat (6-4)

Els verds continuen traient creu en partits igualats

David Lecha, amb la bola, en una imatge d'arxiu // HOCKEY_GRAFIAS

ALPICAT 6 – VILANOVA 4
GOLS: 0-1, Joan Lluís Mudarra (6′); 1-1, David Ballestero (8′); 2-1, Mats Zilken (22′); 2-2, Gerard Vergés (22′); 2-3, David Lecha (23′); 3-3, Joan Ramon Serret (31′); 3-4, Jose López (31′); 4-4, Iago Vázquez (42′); 5-4, Joan Ramon Serret, de falta directa, (48′), i 6-4, Raúl Fernández (49′).

No hi ha manera. El Patí Vilanova continua renyit amb la victòria per detalls que marquen les diferències en partits ajustats. Els verds, que van posar-se per davant en tres ocasions, van acabar perdent ahir per 6-4 a la pista de l’Alpicat. És la tercera derrota que pateixen en quatre jornades.

D’entrada, el Patí Vilanova va respondre a la pressió avançada de l’Alpicat amb accions individuals i tirs de Jose López i de Mudarra.

Va tenir premi l’equip de Medrano inaugurant el marcador a través de Mudarra, molt atent al minut sis per recollir un refús del porter Ricard Casals i enviar la bola a la xarxa.

Raúl Fernández va personificar les primeres temptatives de l’Alpicat per buscar l’empat. El va acabar trobant Ballestero al minut 8 en culminar un contracop de tiralínies.

A les acaballes del primer temps es va tornar a accelerar el matx. Faltant tres minuts i 52 segons per a la botzina, Zilken va avançar l’Alpicat en rematar una assistència d’Escolà, però de seguida va empatar Vergés fent màgia. El jugador del Patí va sortir de darrere de la porteria i va rematar a gol xutant entre les cames.

Encara abans del descans, David Lecha va culminar una ràpida conducció amb un tir ajustat que va significar el 2-3.

L’estira-i-arronsa va continuar a la represa. Serret va caçar un refús de Pol Ferrer per anotar el 3-3 al minut 31 i de nou va trobar la resposta immediata del Patí, aquesta vegada a través de Jose López, que no va perdonar l’un contra un amb el porter després d’una assistència de Nacho Garrido.

Amb el 3-4, el mateix Nacho Garrido va desaprofitar una falta directa i a vuit minuts del final Iago Vázquez va empatar desviant un llançament llunyà de Ballestero.

El 4-4 deixava el partit obert de bat a bat en la fase decisiva, però amb l’amenaça de la desena falta per al Patí. La va cometre Jose López de manera innecessària en fase ofensiva i darrere de la porteria de l’Alpicat.

Serret no va fallar en la transformació per situar el 5-4 a dos minuts de la botzina i Raúl Fernández va fer bona una passada interior de Zilken per sentenciar amb el 6-4 poc després.

El Patí continua sense guanyar, ha sumat un únic punt i ha caigut en zona de descens, juntament amb el Raspeig. Ara la Lliga s’atura fins al 20 de novembre, quan els verds rebran el Vilafranca, colíder amb els mateixos 10 punts que l’Alpicat.