El Patí Vilanova obté un triomf laboriós contra el Cerdanyola B

Els verds s'imposen per 4-2 amb un gol de Jordi Martínez i un altre de David Lecha en els últims tres minuts

Jose López, Arnau Güell i David Lecha, en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

El Patí Vilanova obtenir ahir un triomf molt laboriós (4-2) contra un bon Cerdanyola B amb una diana Jordi Martínez i una altra de David Lecha en la recta final del matx. Va ser la quarta victòria seguida dels d’Alexis Castro, que van sumar tres punts més sense fer un partit brillant.

L’encarregat d’inaugurar el resultat va ser Jose López, que va convertir un penal provocat per David Lecha al quart d’hora de joc. El marcador no es va tornar a bellugar fins al minut 18 de la represa, quan va empatar el Cerdanyola B mitjançant ÁlexAguilar amb un tir creuat.

El millor que li va poder passar al Vilanova va ser tornar a posar-se per davant en la següent jugada amb la segona diana de Jose López, que va rematar una assistència de David Lecha. Tanmateix, al cap d’un minut altre cop va replicar el Cerdanyola B, aquesta vegada a través de Marc Ramírez. Faltaven cinc minuts per a la conclusió.

En un frenètic final de partit, Jordi Martínez, de jugada individual, va fer el 3-2 a tres minuts de la botzina i David Lecha, perfilant-se d’esquerra a dreta, va anotar el 4-2 definitiu a un minut i 41 segons del final.

Tot i el triomf, els d’Alexis Castro, ara cinquens classificats, es van quedar fora de la Copa Generalitat pel triomf del Reus B a la pista del Mollerussa.

Remuntada del Patí Vilanova femení

El Patí Vilanova femení també va vèncer en els minuts finals. Ho va fer dissabte amb 3-2 contra el Caldes després de remuntar un 0-2 advers. Pati Miret havia retallat diferències i Marina Asensi, amb un doblet en els darrers dos minuts, va donar el triomf a les de Cristian Pozo, que van perseverar fins que van obtenir el premi dels tres punts.