El Patí Vilanova paga una desconnexió en el segon temps amb la tercera derrota

Els verds perden per 5-4 a la pista del Voltregà Masies

David Lecha, jugador del Patí Vilanova // ARXIU

El Patí Vilanova no troba la línia regular que desitjaria. Aquest migdia ha perdut per 5-4 a la pista del Voltregà Masies. Els verds duen un balanç de dues victòries i tres derrotes en cinc jornades.

El matx ha arrencat bé per al Patí, que s’ha avançat a 10 minuts del descans a través d’Arnau Güell. Oleguer Vallbona ha empatat per als locals tres minuts més tard. En la recta final del primer temps Jose López ha rematat al ferro de falta directa i amb superioritat numèrica Güell ha enviat la bola al travesser.

Ha acabat trobant el segon gol el Patí al minut 6 del segon temps gràcies a Mudarra. Ara bé, una desconnexió dels verds ha permès al Voltregà Masies capgirar el marcador fins al 5-2 amb dianes de Pau Roquet, Marc Jurado, Lluc González i Oleguer Vallbona.

En els darrers dos minuts, Güell i Lecha, aquest de penal, han deixat el 5-4 definitiu. El Patí transita onzè a la taula amb sis punts.

[su_box title=”El Patí Vilanova femení guanya el Reus per 4-2″]El Patí Vilanova femení va imposar-se ahir al Reus Deportiu per 4-2 i va sumar la segona victòria del curs. Les de David Torruella, setenes a la taula, estan invictes. El Patí va aixecar un gol inicial advers a les acaballes del primer temps amb dianes de Pati Miret, Marina Asensi i Noa González ja en la segona meitat. En els compassos finals el Reus va fer el 3-2, però Pati Miret va repetir per situar el 4-2 definitiu.[/su_box]