El Patí Vilanova perdona a bola parada (dos penals i dues directes) i empata a Sant Just

Els verds firmen un 3-3 amb gols de Querol i de Jose López (2)

Jose López, jugador del Patí Vilanova en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

El Patí Vilanova, sense encert a bola parada –no va poder transformar dos penals i dues faltes directes– va empatar dissabte a tres gols a la pista del Sant Just B.

Només començar el partit David Lecha va desaprofitar el primer penal del Vilanova i a les acaballes del primer temps va arribar l’1-0 del Sant Just B. El va marcar Miguel Gil de pena màxima quan el seu equip estava jugant amb inferioritat per una targeta blava a Grima.

La reacció del Vilanova va ser immediata només començar la segona meitat amb gols de Querol i de Jose López. Sergi Bastardas va tornar a empatar per als locals, però de seguida altre cop Jose López va posar per davant novament l’equip d’Alexis Castro amb el 2-3 faltant un quart d’hora per a la conclusió.

Poc després, Arnau Vidal va trobar-se amb Marimon en una falta directa i els locals van malbaratar també l’opció d’empatar en els minuts amb superioritat.

El Patí va tenir el segon penal, en l’estic de Jose López, i una falta directa executada per Serbià per eixamplar la renda, però la bola no va entrar i el Sant Just B va fer el 3-3 final a un minut i 37 segons de la botzina a través d’Arnau Corominas.

En el darrer minut els verds tampoc no van poder aprofitar la segona falta directa, que Querol no va transformar.