El Patí Vilanova remunta un 0-1 en la segona meitat i supera el Malgrat per 4-2

Querol, Sebrià, Güell i Jose López, els golejadors dels verds

El Patí Vilanova va sumar un triomf necessari // ARXIU

El Patí Vilanova va remuntar ahir en la segona meitat per derrotar el Malgrat per 4-2 a Les Casernes. Els verds havien marxat al descans perdent per 0-1.

El Malgrat es va avançar al minut 7 amb un tir de Martí Francisco des de mitja pista. Marimon, tapat, no va veure la bola fins que no la va tenir dins.

Faltant 12 minuts per al descans, Querol va disposar d’una falta directa sense poder marcar i el Patí tampoc no va poder fer bona la superioritat numèrica pertinent.

La reacció dels d’Alexis Castro va començar al minut tres del segon temps, quan Querol va rebre la bola de Mudarra i va enfilar el camí de porteria per definir de meravella buscant l’angle de tir amb una diagonal.

Sis minuts més tard Sebrià va posar per davant el Patí amb una rematada de davanter oportunista després d’una primera temptativa de Güell.

De seguida, el mateix Sebrià no va poder convertir una falta directa en el 3-1, que va acabar arribant a poc després gràcies a Güell aprofitant, ara sí, la superioritat numèrica.

Faltant tres minuts Jose López ja no va perdonar de directa i va ampliar la renda fins al 4-1 amb un tir ajustat. El 4-2 definitiu el va fer Martí Francisco, molt atent a l’àrea, poc abans de la botzina.

D’aquesta manera, el Patí Vilanova sumava una victòria necessària després de la dura derrota de la setmana passada a la pista del cuer.

[su_box title=”El Patí Vilanova femení cau a Mataró (5-4) en els últims segons”]El Patí Vilanova femení va tenir menys sort i, també ahir, va perdre per 5-4 a la pista del Mataró B. Va ser un partit molt equilibrat que es va decidir amb un gol de les locals faltant 12 segons per a la botzina. Les de Cristian Pozo havien remuntat un 2-0 i van entrar amb opcions a la recta final després d’igualar un 4-3 advers. Per a les de la capital del Garraf van marcar Pati Miret (2), Aina Martínez i Noa González.[/su_box]