Search
Close this search box.

El Patí Vilanova rep la visita del Sant Just amb la necessitat de guanyar

David Lecha, amb punts de sutura en el front, dubte en els verds

David Lecha, és dubte per al partit d'aquest vespre // G.M.CH.

El Patí Vilanova rep aquest dissabte (20.30 h) el Sant Just amb la necessitat de guanyar. L’equip està destinat a patir novament, com en les últimes campanyes. Segon per la cua a quatre punts de la permanència, només ha pogut sumar un triomf en tota la temporada.

Els verds arrosseguen la llosa pesada del principi de Lliga, quan van ser capaços de tutejar alguns dels grans equips del campionat i a penes en van treure rèdit. Mentalment estan molt tous.

Per acabar-ho d’adobar, els problemes se li acumulen al tècnic Jordi Costa. A l’adeu de Masoni per motius personals conegut aquesta setmana, se li ha unit un altre contratemps, el dubte de David Lecha. És el màxim golejador de l’equip i se li han hagut d’aplicar vuit punts de sutura al front per un cop de bola fortuït en el darrer entrenament. Gerard Vergés continua de baixa.

“Quan van mal dades, les dificultats es multipliquen”, lamenta Jordi Costa. Així i tot, confia a plantar cara al Sant Just.

“Per buscar la victòria, el primer pas és competir els 50 minuts, cosa que no hem fet en els dos darrers partits. Això exigeix recuperar la solidesa al darrere i no cometre errors evitables. Malgrat els contratemps, el grup ha treballat molt bé durant la setmana”, assenyala l’entrenador.

El Sant Just arribarà a Les Casernes en la cinquena plaça i està ficat de ple en la lluita per buscar, almenys, el segon lloc, que atorga la possibilitat de jugar la promoció d’ascens. En la primera volta, en un d’aquells bons partits del Patí del començament del campionat, va haver-hi taules: 5-5.

Després d’aquest compromís hi haurà un parèntesi de dos caps de setmana que pot anar molt bé a Jordi Costa per acabar d’implantar la seva manera de jugar. Avui afronta tot just el seu quart partit al capdavant de l’equip. En l’únic a Les Casernes, els verds van empatar a cinc contra el Vic.

Comparteix la notícia