Search
Close this search box.

El Patí Vilanova s’adhereix a un programa per potenciar l’empatia dels seus tècnics

És una iniciativa de Associació Let's Wo-Men en col·laboració amb la Diputació i l'Ajuntament

La primera reunió treball va reunir representants del Patí, de l'Associació Let's Wo-Men, de la Diputació i de l'Ajuntament // FOTO: Twitter CP Vilanova

El Patí Vilanova s’adherirà, a partir del mes de gener, en el programa L’entrenador com a referent afectiu i mentor de joves esportives, impulsat per l’Associació Let’s WoMen, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de la ciutat. Ahir, al pavelló de les Casernes, es va fer la primera reunió de treball de cara a l’inici dels tallers.

El programa busca que els entrenadors i entrenadores disposin de les eines necessàries per educar integralment en les necessitats emocionals dels i les esportistes joves de cada sexe. A partir d’aquest programa, cada tècnic/a podrà desenvolupar estratègies de motivació específiques per a les noies, aprofundir en les seves característiques emocionals i arribar més i millor a les jugadores, en disposar de més coneixements i empatia per entendre-les i tractar-les. Quant als nois, els permetrà poder arribar a connectar emocionalment amb els jugadors, que solen tenir més dificultats per acceptar les derrotes, viuen el joc amb més pressió per la seva pròpia competitivitat i tenen dificultat per expressar-se emocionalment.

L’objectiu és que els i les entrenadores esdevinguin un referent afectiu per als jugadors i jugadores joves i així puguin arribar a protegir-los davant dels factors de risc de la societat actual.

Els tallers es duran a terme els mesos de gener i febrer. Hi participaran tots els entrenadors del Patí Vilanova i dos grups de jugadors i jugadores d’entre 12 i 16 anys.

Comparteix la notícia