El Patí Vilanova s’avança fins a tres cops, però es queda sense recompensa

Els de Medrano cauen (3-4) contra el Barça B en el debut a la Lliga

Jose López no comparteix una decisió arbitral a les acaballes del partit // G.M.CH.

VILANOVA 3 – BARÇA B 4
GOLS: 1-0, David Lecha (9); 1-1, Kyllian Gil (11); 2-1, Gerard Vergés (18); 2-2, Kyllian Gil (20); 3-2, Jose López, de falta directa, (24); 3-3, Kyllian Gil, de falta directa, (29), i 3-4, Carles Aguilera (37).

El Patí Vilanova no va tenir recompensa en l’estrena a la Lliga. Els de Medrano van avançar-se fins a tres vegades i van donar la cara fins al final, però van acabar caient per 3-4 contra el Barça B.

El filial blaugrana va saber aixecar-se cada cop que es va veure per darrere i quan es va posar per davant, ja no va donar el braç a tòrcer.

La teoria és fàcil. Qui més qui menys sabia que al Patí li interessava un ritme lent i tenir possessions llargues. També Medrano i els seus homes.

Però a l’hora de la veritat costa portar-ho a la pràctica per la dificultat de domar l’hoquei vertiginós que imprimeixen els joves jugadors del Barça, tècnicament i físicament molt complets. Els vilanovins Joan Pascual i Manel Hernández van acumular molts minuts en les files blaugranes.

David Lecha, entre Manel Hernández i un altre jugador del Barça B // G.M.CH.

El partit va arrencar amb arribades a les dues porteries. Va destacar un tir del blaugrana Oriol Llenas al travesser poc abans que David Lecha obrís el marcador tot apareixent des de darrere de la porteria i creuant una bona rematada. Era el minut nou.

No va trigar a respondre el Barça B, que va empatar amb una canonada de Kyllian Gil. Ara bé, al minut 18 Gerard Vergés es va associar amb Nacho Garrido per tornar a donar avantatge al Patí Vilanova.

Un gol anul·lat a Llenas perquè la bola s’havia elevat massa va ser el preludi del 2-2, obra altre cop de Kyllian Gil, que va agafar distreta la defensa del Patí en una falta a la frontal. La va treure de pressa Joan Ruano i Gil no va perdonar.

Faltant tres minuts per al descans hi va haver un gol anul·lat a cada àrea. Kyllian Gil va marcar amb la cama per al Barça B i els àrbitres van veure una falta prèvia de Jose López abans que Gerard Bertran rematés a la xarxa.

El matx s’havia accelerat. Faltant un minut per al descans, Pol Ferrer va esdevenir providencial per evitar el 2-3 amb el casc.

I quan la bola va passar a l’altre cantó, una targeta blava a Joan Pascual per frenar una progressió David Lecha a mitja pista va acabar amb el 3-2 del Patí, anotat per Jose López en la transformació de la falta directa pertinent. El pavelló de Les Casernes, que feia patxoca, ho gaudia.

Nacho Garrido busca la porteria del Barça B // G.M.CH.

Encara abans del descans Joan Gangonells va rematar al pal per al Barça, que va tornar a empatar al minut cinc del segon temps després de disposar de dues faltes directes seguides.

La primera la hi va treure Pol Ferrer a Oriol Llenas, però en la segona Kyllian Gil va firmar el seu particular ‘hat-trick’ i el 3-3.

El gol del triomf del Barça va dur la firma de Carles Aguilera, atent per rematar una ràpida combinació al minut 37.

Amb el 3-4 el Patí Vilanova no va deixar d’intentar-ho, però ja no va tornar a veure porta, a pesar dels intents de Nacho Garrido i Jose López. Els de Medrano, inclús, van acabar atacant sense porter.