El Patí Vilanova segella el passi al play-off d’ascens amb un triomf per 3-4 a la pista del Capellades

David Jiménez, Jose López, Lecha i Querol es reparteixen els gols

El Patí Vilanova jugarà el play-off d'ascens // CPV

El Patí Vilanova es va imposar ahir a la tarda a la pista del Capellades per 3-4 i es va assegurar la presència en el play-off d’ascens a OK Lliga Plata a una jornada per al final de la lliga regular.

Un gol de David Jiménez va donar avantatge als verds quan faltaven tres minuts per al descans. Amb aquest 0-1 es va arribar al descans.

A la represa, el matx es va accelerar en el darrer quart d’hora. Tarrida va empatar per als locals, però Jose López va tornar a posar per davant el Vilanova després de recollir el rebot d’una falta directa que va executar ell mateix.

A tres minuts del final, Lecha va doblar la renda del Patí (1-3). El Capellades no es volia donar per vençut i de seguida va tornar a retallar distàncies Tarrida. Ara bé, Querol no va trigar a situar el 2-4 en l’electrònic. Faltant un minut i mig Martí va posar emoció al desenllaç amb el 3-4 definitiu.