El Patí Vilanova, sense opcions (7-2) a la difícil pista del PAS Alcoi

Un parcial de 4-0 abans del descans deixa tocats els de Jordi Esteva

Gerard Vergés, jugador del Patí, en una imatge d'arxiu // @HOCKEY_GRAFIAS

PAS ALCOI 7 – CP VILANOVA 2
Gols: 1-0, Aleix Pastor (8’); 2-0 Gonzalo Pérez (11’); 3-0, Ferran Formatjé (16’); 4-0, Ferran Formatjé, de falta directa, (17’); 5-0, Javier Verdú (27’); 5-1, Nacho Garrido (28’); 6-1, Ferran Formatjé (29’); 7-1, Aleix Pastor (31’) i 7-2, David París (49’).

El Patí Vilanova no va tenir cap opció ahir a la complicada pista del PAS l’Alcoi, un dels grans candidats a ascendir a l’OK Lliga. Els homes de Jordi Esteva van perdre per 7-2.

Els locals van posar els fonaments de la victòria amb un parcial de 4-0 en la primera meitat. Aleix Pastor va encetar el marcador en el minut vuit i Gonzalo Pérez va ampliar la renda a l’11.

L’Alcoi era superior sobre la pista blava del Polideportivo Franciso Laporta i Ferran Formatjé va anotar el 3-0 superat el quart d’hora de joc. Sense que el Patí pogués retallar distàncies, al minut 17 va repetir Ferran Formatjé de falta directa després d’una targeta blava a Sergi Lalaguna.

A la represa, va continuar entonat el quadre local i no va trigar gaire a incrementar les diferències gràcies a Javier Verdú. Nacho Garrido va fer el 5-1 i David París va desaprofitar una falta directa poc després.

L’Alcoi va arrodonir la feina amb el tercer gol de Ferran Formatjé (6-1) i el segon d’Aleix Pastor (7-1). A última hora, David París va tancar el marcador amb el 7-2 final.