El Patí Vilanova tanca el 2023 amb una golejada per 6-0 contra el Capellades

Marimon mina la moral dels visitants, que es dilueixen a l'inici del segon temps

Mudarra, Sebrià i Lecha celebren el 3-0 del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova va golejar ahir el Capellades per 6-0 en el darrer partit de 2023. Tres dianes en el primer temps i tres més a l’inici de la represa van acabar amb la resistència dels visitants.

Marimon va minar la moral del Capellades aixecant un mur a la seva porteria i el Patí va saber marcar les diferències trobant la xarxa rival.

Querol va inaugurar el marcador al minut quatre, quan va recollir un refús del porter a un xut de Sebrià. Tenien més la bola els d’Alexis Castro, però no podia descuidar la defensa.

Al minut 14, es va passar del possible 1-1 al 2-0. Marimon va evitar el gol davant Oriol Sánchez i en el contracop Jose López va incrementar la renda dels verds.

El mateix Jose López, de jugada individual, va fer el 3-0 a tres minuts del descans.

El pas pels vestidors va resultar devastador per al Capellades. I és que tres gols seguits del Patí en els primers dos minuts i mig del segon temps van deixar el matx decidit. Sebrià en va fer dos i Mudarra, l’altre.

El Patí Vilanova sumava el tercer triomf seguit i arriba a l’aturada nadalenca en el bon camí per jugar el play-off. Els verds reprendran la Lliga el 14 de gener a la pista del Cerdanyola.