El Patí Vilanova va a remolc del Reus B i perd per 1-4 a Les Casernes

Jose López marca l'únic gol dels verds, que ja han cedit dues derrotes

Jose López va fer l'únic gol del Patí Vilanova // ARXIU

El Patí Vilanova, molt espès en la primera meitat, va anar ahir massa a remolc del Reus B i va perdre per 1-4 a Les Casernes. Va ser la segona derrota dels verds, la primera a casa, en tres jornades.

A nou minuts de la mitja part va encetar el marcador el Reus B mitjançant Guillem Montserrat, que va culminar una transició ràpida de pista a pista amb un tir creuat.

El resultat no es va tornar a moure fins després del descans. Van tornar a marcar els roig-i-negres, que van doblar l’avantatge amb un penal convertit per Guillem Jansà a 15 minuts del final.

Dos minuts més tard Jose López es va associar amb Mudarra per retallar diferències amb 1-2 i poc després Sebrià va disposar d’una falta directa que no va poder aprofitar.

Un contracop conduït per De Sivatte i rubricat per Roger Fargas va permetre al Reus B fer l’1-3 quan faltaven set minuts per a la botzina i de seguida va arribar l’1-4 final, obra de Guillem Jansà en una jugada personal.

El Patí Vilanova suma tres punts de nou possibles i va novè a la taula classificatòria.

[su_box title=”El Patí femení té contra les cordes el Bigues, però empata a tres”]El Patí Vilanova femení, també ahir, va tenir contra les cordes el Bigues i Riells, un dels ferms candidats a l’ascens, en un duel intens fins al final. Les de la capital del Garraf guanyaven per 3-1 amb gols de Marina Asensi (2) i de Berta Ribas, però les visitants van acabar igualant el partit a tres. L’últim gol el van fer faltant un minut i mig. Gal·la Solé va marcar les tres dianes del Bigues. L’esforç de les jugadores de David Torruella va ser superlatiu. El Patí duu dos empats i un triomf i va setè a la Lliga[/su_box].