,

El Platense Vilanova aixeca un matiner 0-1 i guanya el Sant Just amb solvència

El conjunt de Leo Maiola s'imposa per 8-5

El Platense va sumar els primers tres punts // PLATENSE VILANOVA

El Platense Vilanova va sumar diumenge la primera victòria al grup 5 de Segona Catalana amb un 8-5 sobre el Sant Just. Era la segona jornada del campionat.

El partit va començar amb un 0-1 per als visitants, però de seguida va respondre amb contundència el Platense, que al quart d’hora de joc dominava per 5-1 amb gols d’Arnau, Pau, Toni Cerredelo, Marc Brunat i Dani Escudero. Els de Carlos Maiola van reflectir la seva superioritat en l’electrònic.

Encara abans del descans, Dani Escudero va repetir amb el 6-1. A la represa, el Sant Just va mirar d’entrar en el partit amb la fórmula del porter-jugador.

Li va servir per fer tres gols, però el Platense també va castigar-lo amb dianes de Marc Brunat i Guillem Eiriz. Al final, va tornar a marcar el conjunt visitant per situar el 8-5 final.

El Roquetes Reale Futsal, botxí del Platense en el primer partit, va descansar. Tampoc no va jugar l’AE Les Botigues de Sitges, que en l’estrena havia doblegat la Unió Futbol Sala Martorell per 1-5.