,

El Platense Vilanova dona la sorpresa en la tercera ronda de la Copa Catalunya

L’equip vilanoví, de 3a Catalana, elimina el Sant Sadurní, de 3a Nacional amb una victòria per 2-1

El Platense Vilanova va donar la campanada a la Copa // PLATENSE VILANOVA

El Platense Vilanova, de Tercera Catalana, va donar la sorpresa, diumenge a Les Casernes, en la tercera ronda eliminatòria de la Copa Catalunya. Els de la capital del Garraf van eliminar el Sant Sadurní, de Tercera Nacional, en derrotar-lo per 2-1.

D’entrada, van exercir de dominadors els visitants, que al minut tres van estrenar el marcador mitjançant David Sánchez després d’una pèrdua de pilota dels locals.

La diferència de categoria es notava sobre la pista, tot i que el Platense va disposar de tres ocasions clares per empatar. A l’altra àrea les arribades del Sant Sadurní topaven amb el porter i els pals.

El 0-1 va continuar fins al minut 22, quan Ignasi Eiriz va empatar per al Platense i va fer esclatar el públic que hi havia a Les Casernes. Amb l’1-1 es va arribar al descans.

A la represa, el Sant Sadurní va prémer l’accelerador en cerca del triomf. Es va abocar a l’àrea local i va deixar opcions de contracop per al Platense. A cinc minuts del final, els visitants van apostar per la fórmula del porter-jugador disposant de dues opcions de gol molt clares que no van aprofitar.

Al minut 48 Jan Roger va fer el gol del triomf per al Platense en una jugada embolicada. En l’últim minut Eric Miró, porter local, va evitar l’empat en una falta directa del Sant Sadurní. Amb el triomf, es va desfermar la bogeria entre la grada i l’equip vilanoví.

La jornada va ser rodona per al Platense, ja que el conjunt infantil, de Segona Catalana, va eliminar en els penals la Penya Esplugues, de Divisió d’Honor.