Search
Close this search box.

El president Laffitte, sobre l’ascens del Vilanova: “La confiança en Vilagut ha estat una de les claus”

Codina: "Veure la grada com estava ens fa sentir orgullosos"

Laffitte, amb el porter Albert Alfonso, en plena celebració // G.M.CH.

Xavier Laffitte, president del Vilanova, va viure diumenge el segon ascens al capdavant del club. Quan va sonar el xiulet final va saltar a la gespa per celebrar-ho amb l’equip. L’alegria de 2018, quan el Vilanova va pujar de Segona a Primera Catalana en el seu primer any de mandat, es va repetir amb l’ascens a la Lliga Elit.

Encara damunt la gespa, va poder valorar la fita assolida: “Avui és un dia immensament feliç per mi. És el meu segon ascens. Vaig dir quan vaig assumir la presidència fa set anys a Segona Catalana que volia deixar l’equip on havia estat. Ara s’ha creat la Lliga Elit, per sota de la Tercera Divisió, i serà un campionat preciós amb autèntics equiparros“.

Laffitte no va dubtar a elogiar la tasca del tècnic Vilagut. “La confiança en ell ha estat una de les claus. El més fàcil hauria estat cessar-lo la temporada passada, però hi vam confiar. El temps ens ha donat la raó i ens ha fet un equip campió“.

El president no amagava la satisfacció per la resposta del públic. “Només tinc paraules d’orgull de veure el camp així. Tant de bo sigui el principi d’una cosa maca”. En termes similars es va pronunciar el capità Codina, supervivent de l’ascens de 2018: “Veure la grada com estava ens fa sentir orgullosos de ser d’aquest equip i d’aquesta ciutat”.

Carlos, Nao i Aleix Semur, festejant l’ascens // G.M.CH.

Segons Codina, “ho teníem a tocar des de fa setmanes i estem molt feliços d’haver rematat la feina. La clau ha estat la constància i estar molt units. Això ens ha fet sumar molts punts i ens ha ajudat a tirar endavant quan hem patit derrotes”.

Bily, el golejador de l’equip, sentia “felicitat i orgull” i l’extrem Nao afirmava que “ha estat fonamental el treball i sacrifici de l’equip i la bona feina tant del club com del cos tècnic. Nosaltres hi hem posat tot l’esforç. Ens hem merescut l’ascens. El dediquem a tota l’afició i especialment a ‘La Boja'”.

El porter Albert Alfonso destacava que “l’equip s’ha sabut aixecar després de les ensopegades contra l’Atlètic Vilafranca i el Martorell”.

Comparteix la notícia