El Ribes guanya el derbi al camp de l’Olivella amb remuntada en els minuts finals

El Sitges B s'imposa a domicili i l'Atlètic Vilanova perd, tot i marcar primer

El Ribes celebra el triomf d'ahir a Olivella // INSTAGRAM CD RIBES

El Ribes va confirmar ahir el bon estat de forma que travessa tot doblegant (1-2), amb remuntada inclosa, l’Olivella a domicili en el derbi garrafenc de la jornada 21 al grup 12 de Tercera Catalana.

Els del Bosc de Plaça han sumat 19 dels últims 21 punts (sis victòries i un empat en les darreres set jornades).

Alejandro Morillas va fer l’1-0 per a l’Olivella al minut 54 i Marc Robert va capgirar el marcador amb dos gols pràcticament seguits, als minuts 84 i 87.

El Sitges B va imposar-se, també ahir, al camp de la Pobla de Claramunt per 2-4. Gerard Fernández va avançar els d’Aiguadolç al minut 11, però els locals van reaccionar amb dues dianes als minuts 25 i 27.

El primer temps va continuar elèctric. Joan Riera va empatar altre cop al minut 31 i Hugo Pavia va posar de nou davant el Sitges B al minut 38. La sentència dels de Villa va posar-la Josep Sánchez al minut 85.

L’Atlètic Vilanova va fer un bon partit, dissabte, al camp del Montbui, però va marxar amb les mans buides després de perdre per 2-1.

Isma, de penal, va estrenar el marcador per als de la capital del Garraf al minut nou. Ara bé, els locals es van acabar enduent els tres punts amb dianes als minuts 61 i 51.

[su_box title=”El CD Ribes, protagonista del programa ‘La Frontal'”]El Club Deportiu Ribes serà el protagonista aquest dilluns (18.00 h) del programa ‘La Frontal’, que s’emet a l’FCF TV i Esport3. Aitana Bonmatí ha posat en el mapa català el club del Bosc de Plaça, que rep la visita del periodista Carles Fité. Durant el programa parla amb el president del Ribes, Tino Herrero; la jugadora Olatz Sistiaga i l’entrendor Xavi Hereu.[/su_box]