Segueix-nos

Futbol

El Ribes vol fer valer l’aprenentatge del darrer curs per tornar a estar a dalt

Els de Xavi Garcia parteixen del quart lloc de la temporada anterior

El Ribes espera tornar a estar a la zona alta // INSTAGRAM @ISERNCUBELLS

El Ribes ja està en marxa amb l’objectiu de tornar a competir en els esglaons de la part alta de la classificació a Tercera Catalana.

Els de Xavi Garcia partiran de la quarta posició de la temporada passada, quan després d’un començament difícil, van encadenar 19 partits sense perdre, del 20 de novembre al 29 d’abril.

Després d’agafar les regnes la temporada passada, Xavi Garcia afronta aquest curs amb la mateixa empenta que el primer dia.

“L’any passat ens va servir d’aprenentatge. Aquest any coneixem millor la categoria i hem pogut incorporar jugadors que feia temps que volíem”, afirma el tècnic.El Ribes té previstos cinc compromisos de preparació amb equips de totes les categories. Jugaran contra el FC Canyelles, de Quarta Catalana; contra la Farga i el Fontsanta-Fatjó, de Tercera Catalana; contra el Cubelles, de Segona Catalana, i contra el Sitges, de Primera Catalana.

Pel que fa a la confecció de la plantilla, l’equip ha fitxat fins a 10 jugadors: Jaume Font, Marc Navarro, Jano Ramos, Gerard Marín, Álex Rovira, Alan Enfedaque, Adam Restoy, Youssef Salami, Marcos Espigado i Marc Make.

“Hem fet incorporacions, tot i que hem mantingut la base de l’equip de l’any passat”, declara Xavi Garcia, que també pensa en futbolistes sub-23 del club.

Pel que fa al cos tècnic, Xavi Garcia comptarà amb Jose Sarabia com a segon entrenador i Jordi Fernández continuarà com a preparador de porters. Agus Domingo exercirà de delegat, amb Víctor València com a encarregat de material.

PUBLICITAT

Més a Futbol