El Roquetes Reale cedeix el lideratge en l’última jornada i es queda sense l’ascens

Els de Galceran Almirall perden (5-2) a la pista del Cornellà B

El Roquetes Reale ha acaronat l'ascens a Primera Catalana // ROQUETES REALE FUTSAL

El Roquetes Reale es va quedar ahir a les portes de l’ascens a Primera Catalana. Els de Galceran Almirall havien arribat líders a la darrera jornada i es jugaven el títol i la possibilitat de pujar a la pista del Cornellà B, segon a la taula.

L’empat li valia al conjunt de les Roquetes, però va acabar perdent per 5-2. L’ascens va ser per als locals, que van disposar de tres jugadors del seu equip de Divisió d’Honor.

El partit va ser molt equilibrat fins als minuts finals. Els petits detalls van acabar decidint. Iván va avançar el Roquetes Reale al minut quatre, però de seguida va empatar el Cornellà B.

A la represa es va repetir la història. Amine situava per davant altre cop l’equip roquetenc i no van trigar a replicar els locals.

Amb tot obert, l’expulsió de David Martínez per doble groga va complicar les coses als de Galceran Almirall, que van haver de jugar dos minuts amb un menys. Quan estaven a punt de recuperar el quart home de pista, un penal va permetre al Cornellà avançar-se per primera vegada.

La sentència dels locals va arribar a última hora amb dues dianes més.

L’Agrupació Esportiva Les Botigues de Sitges va cloure la Lliga en aquest grup 5 de la Segona Catalana barcelonina tot golejant el Sant Joan Despí per 6-4. Juanjo (3), Roger (2) i Víctor es van repartir els tres gols. El ‘Botigues’ ha acabat quart a la taula.

També va tancar la Lliga amb triomf el Platense Vilanova, que es va imposar al cuer Montbui per 2-6 i ha conclòs la competició en cinquena plaça. Van marcar Ignasi (2), Dani Escudero, Pau, Marc i Alejandro.