,

El Roquetes Reale Futsal s’endú el derbi del Garraf contra el Platense Vilanova

Els de Galceran Almirall s'imposen per 4-3 en un partit molt igualat

Els jugadors del Reale Roquetes celebren el seu quart gol // G.M.CH.

El Roquetes Reale Futsal va imposar-se diumenge al Platense Vilanova per 4-3 en el derbi garrafenc de la primera jornada en el grup 5 de la Segona Catalana. Després de la llarga aturada arran de la pandèmia, per fi també va rodar la pilota per als equips federats de futbol sala de la comarca.

Va ser un partit marcat pels nervis i en el qual van tenir protagonisme els dos porters, Óscar per part del Roquetes i Fernando per part del Platense. La rivalitat comarcal va fer incrementar el to competitiu del duel.

Iván
va inaugurar el marcador al minut quatre per al Roquetes Reale, però no va trigar a respondre Ignasi, el millor jugador del Platense sobre el parquet del roquetenc pavelló Miguel Meca. Abans del descans van tornar a colpejar els locals mitjançant Hèctor.

L’avantatge del Roquetes es va incrementar a la mitja hora de joc gràcies a Denis, però altre cop Ignasi va posar el Platense dins del partit amb el 3-2. Amb tot obert, Abdeslam va marcar el 4-2 per als locals, que podien respirar més tranquils. Ignasi va acabar establint el 4-3 definitiu amb el seu tercer gol de la tarda.

El partit va ser molt equilibrat // G.M.CH.