,

El Roquetes Reale goleja el Sant Joan Despí per 7-0 i torna a ser líder en solitari

Meritori empat del Platense Vilanova a la pista del Cornellà B

Denis, autor de quatre gols, a punt de rematar a porteria // G.M.CH.

El Roquetes Reale Futsal va golejar diumenge per 7-0 el Sant Joan Despí i torna a ser líder en solitari al grup 5 de la Segona Catalana. Els de Galceran Almirall van fer un partit molt complet. Va brillar Denis, autor de quatre gols. També va destacar Joan Pons.

Precisament, va ser Denis qui va obrir la llauna al minut dos. Amine va ampliar la renda del Roquetes Reale al quart d’hora de joc i encara abans del descans va repetir Denis amb el 3-0.

La superioritat del conjunt roquetenc va continuar a la represa. Joan Pons, altre cop Denis per partida doble i Abdelkhalak van fer pujar el 7-0 definitiu a l’electrònic.

El Platense Vilanova, per la seva part, va obtenir un meritori empat a la pista del Cornellà B, segon a la taula. Arnau va fer l’únic gol dels de la capital del Garraf, quarts a la taula classificatòria.

L’Agrupació Esportiva Les Botigues de Sitges, sisena a la classificació, també va guanyar. Ho va aconseguir per 5-1 contra l’Athletic Torre Roja. Un parcial de 3-0 amb un hat-trick de Pau Sabaté va obrir el camí del triomf de l’Agrupació.

Els visitants van retallar diferències amb el 3-1, però Pau Sabaté va arrodonir la seva enorme actuació amb un quart gol i Albert Pidevall va tancar el marcador.