, ,

El Saba Tendals manté sis punts d’avantatge com a líder d’Honor

A Preferent, el líder Constructora MX-10 venç el Naranja Mecánica

L'Spartak Garraf, equip de Preferent // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

El Saba Tendals manté sis punts d’avantatge sobre l’Axerum al capdavant de la taula a la Divisió d’Honor de la Lliga Ciutat de Vilanova després de l’empat a dos entre tots dos en el duel més destacat de la jornada 13.

Ignasi, per al Saba, i Cols, per a l’Axerum, van firmar sengles doblets que van portar al 2-2 final. Per al líder no perdre era un bon resultat, ja que continua amb un marge d’error de dos partits.

L’Alcaide Rehabilitacions, tercer, va ser el gran beneficiat de l’empat entre els dos primers. Els de Guisado es van retrobar amb el triomf tot imposant-se al Kurz&Gut, cinquè, per 6-4. Els gols del triomf se’ls van repartir Abdes (2), Narcís (2) i Vicens (2).

L’Andamial, quart, es va veure sorprès per l’Afisiona‘t, que s’hi va imposar per 6-3 amb dianes de Benja, Sergi Mendoza, Eric i Dídac (3).

Tampoc no va guanyar l’Infinity, sisè, que va ser superat pel Tot Kilain per 0-5. Va brillar Juan Mora, amb tres gols. També van marcar Gerard i Moisés.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=191 /]

[table id=192 /]

A Preferent, el duel més atractiu va ser el del líder Constructora MX-10 contra el Naranja Mecánica, que era segon. Van guanyar els blaus per 2-1 amb gols d’Isma i de Cano.

El Frenahaybache se’n va aprofitar per golejar el Descansa per 8-1 i pujar a la segona plaça. Les dianes de la victòria van ser obra de Joel, Paul, Pau (2), Michael, Diego i Nil (2).

De la resta de partits va destacar la golejada per 8-0 de l’Spartak Garraf sobre la Penya Barcelonista. Van marcar Víctor (2), Fèlix (2), Dani (2) i Marc (2). Atenció també al 2-7 del Premià Assessors davant el Damage Inkorporated amb cinc gols de Tete.

La categoria de plata ha perdut el concurs del Hooligans, que s’ha retirat. A partir d’ara, cada jornada hi haurà un equip que descansarà. Aquest cop li va tocar al Becker.