,

El Sènior femení del Ribes assoleix la primera victòria en la fase pel títol

El Sènior masculí optarà a l'ascens a Primera Catalana

Les jugadores del Ribes celebren el triomf a Ascó // RAMÓN STOCKLI

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va guanyar dissabte passat a la difícil pista de l’Ascó per 24-27 i va sumar el primer triomf de la fase pel títol de Lliga Catalana.

Les vermelles no es van deixar impressionar per l’ambient que hi havia al pavelló i la defensa plantejada pels tècnics Lautaro Alarcón i Pere Solé va impedir a les locals fer el seu joc habitual. A més, la portera Roser González va tenir una vegada més una actuació memorable amb un 47% d’efectivitat.

Amb un 5-10 per al Ribes al minut 18, un temps mort demanat pel tècnic de l’Ascó va fer revifar les locals, que es van situar a un gol de les del Garraf (10-11) al minut 26.

El Ribes va recuperar confiança amb un míssil d’Anna Hernández i al descans guanyava per 12-16.

La segona part va començar com la primera, amb domini ribetà. Al minut 37, amb un 14-20 per a les del Garraf, l’equip local va tornar a reaccionar a partir d’un temps mort fins a situar un 22-23 al minut 48.

Aleshores, en un últim esforç en defensa del Ribes i amb tres bons atacs que van aprofitar Paula Corrales, Cristina Hernández i China Sánchez va quedar sentenciat el matx. Al final, 24-27.

El Sènior masculí de l’Handbol Ribes va guanyar dimarts per 25-27 a la pista del Gavà en un partit pendent i es va classificar per la fase d’ascens a Primera Catalana.

D’entrada, els atacs es van imposar a les defenses. Al minut vuit, el marcador era d’empat a vuit. Guillem Molné, tècnic del Ribes, no estava satisfet amb el que veia i arran d’un temps mort els seus homes van firmar un parcial d’1-4.

Tanmateix, algunes imprecisions dels vermells en els tirs van tornar a donar vida al Gavà i al descans tornaven les taules (13-13).

A la represa, el Ribes va arribar a posar-se cinc gols per sobre, però no va posar el cadenat al partit i el Gavà va continuar fent la goma fins a empatar a 22.

En el desenllaç del partit, els vermells van combinar dues bones defenses, un penal i dos atacs acabats en gol per decantar la balança a favor seu.