,

El Sènior femení del Ribes planta cara al Sant Joan Despí en la Copa Catalana

Les del Baix Llobregat, de Divisió d'Honor Plata, guanyen per 24-27

El Ribes va donar la cara contra un equip de superior categoria // RAMÓN STOCKLI

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va perdre dissabte per 24-27 en la primera jornada de la Copa Catalana contra el Sant Joan Despí, que ha quedat en setena posició de la Divisió d’Honor Plata.

Enfrontar-se a un equip d’una categoria superior genera il·lusió, però també una certa preocupació per poder estar al nivell. Les de Lautaro Alarcón van donar la talla.

Com era d’esperar les vermelles es van trobar amb un rival dur i acostumat a un ritme alt. Tot i que el Sant Joan Despí duia un avantatge de 3-5 al minut 11, el Ribes no es va arronsar.

Amb l’entrada de la lateral Virginia Jodar, l’equip ribetà va guanyar en velocitat i va arribar a situar-se un gol per davant (7-6) al minut 16.

Va haver de demanar temps mort el Sant Joan Despí, però va continuar l’estira-i-arronsa fins a un 15-11 per al Ribes al final del primer temps amb un parcial final de 3-0.

La reacció de les visitants va arribar després del descans a partir d’una enorme intensitat defensiva. I al minut 40 dominava per 17-15.

Tot i que el cansament començava a passar factura al Ribes, l’equip es mantenia viu gràcies a una bona actuació coral en defensa i a les intervencions de la portera Roser González (40% d’efectivitat).

Al minut 49 el marcador reflectia un empat a 20. Aleshores el físic i l’ofici del Sant Joan Despí es va acabar imposant fins al 24-27 definitiu.

En el pròxim partit, previst per a diumenge (17.30 h), el Ribes intentarà guanyar a la pista del Sants per tenir opcions de passar als quarts de final de la competició com a millor segon.