,

El Sènior masculí de l’Handbol Ribes encaixa la segona derrota seguida

El vermells perden per 35-31 a la pista del Palautordera

El Ribes va perdre a la pista del Palautordera // FANY GÓMEZ

L’equip sènior masculí de l’Handbol Ribes va encaixar diumenge la segona derrota seguida en perdre per 35-31 contra el Palautordera. Els vermells van jugar massa a remolc dels locals

Durant els primers 30 minuts els del Garraf van anar per sota del marcador amb diferències d’entre un i cinc gols. Entre les parades del porter rival i errades en el llançament, el Ribes es veia per darrere. La fèrria defensa dels locals va funcionar.

En la segona part, concretament al minut 35, el Palautordera va escapar-se amb una diferència de vuit gols (20-12). Els vermells, amb massa imprecisions, tampoc no van trobar la fórmula per reaccionar i van acabar caient pel 35-31 definitiu.

Després de quatre jornades el Ribes va sisè al grup B de Segona Catalana amb un balanç de dues victòries i dues derrotes. Diumenge (17.00 h) rep el cuer Martistes Rubí, que ha perdut tots els partits.