Segueix-nos

Bàsquet

El sènior masculí del Nou Bàsquet Vilanova declina competir aquest curs

El fet que no hi hagi ascensos ni descensos, clau en la decisió

El sènior del CN Bàsquet Vilanova, en un entrenament de febrer // CNBVNG

El sènior masculí del Club Nou Bàsquet Vilanova-Cerveseria La Parròquia, que milita a Segona Catalana, ha decidit no competir en el que resta de temporada.

El club ja s’ha pronunciat en aquest sentit i ho ha comunicat a la Federació Catalana, que a partir del cap de setmana del 20 i 21 de març posarà en marxa la competició de les categories a partir dels 16 anys.

Segons el nou marc normatiu que s’aplicarà al que resta del curs 2020/2021, no hi haurà ascensos ni descensos de manera general i les competicions es configuraran com a Copa Federació dins de cada categoria. Això ha incidit en la decisió del club.

“Tot és massa precipitat i creiem que no tenim la preparació adequada. Veiem més risc de lesions que una altra a cosa. Sense ascensos i ni descensos podíem prendre aquesta decisió sense patir cap penalització”, indica Nico Pérez, president del club.

D’altra banda, la Federació informa que les competicions de promoció i les de cadet i infantil interterritorial i de primer any, tant femenines com masculines, resten anul·lades. En funció de l’evolució de la pandèmia i de canvis en les restriccions futures, es comunicarà quin tipus de competició es pot oferir per aquestes franges d’edat, després de la Setmana Santa.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Bàsquet