El Sitges B infligeix la primera derrota de la temporada al líder Vilanova del Camí

Triomf de l'Olivella, empat del Ribes i derrota de l'Atlètic Vilanova amb nou míster

L'onze inicial del Sitges B de dissabte // UE SITGES

El Sitges B va imposar-se dissabte al líder Vilanova del Camí per 1-0. Els de l’Anoia havien arribat a l’Aiguadolç sense conèixer la derrota.

L’únic gol del partit va dur la firma de Gerard Fernández al minut 13. L’atacant del Sitges ja suma 11 dianes a la Lliga. Els de Villa acumulen dues victòries consecutives. Ara tenen la primera plaça del grup 12 de Tercera Catalana a vuit punts.

L’Olivella va golejar la Pobla de Claramunt per 6-2. David Carrasco, Edgar Garcia (2), Alejandro Morillas, Eloi Riera i Raül Peiró van ser els golejadors dels vermells. El Ribes, per la seva part, va empatar sense gols al camp de la Múnia.

L’Atlètic Vilanova va perdre diumenge per 1-3 contra el Can Cartró en l’estrena del nou tècnic dels blanc-i-blaus, Mehdi Ben Dayhia, que encara no es va poder asseure a la banqueta.

Van debutar com a titulars quatre fitxatges del conjunt vilanoví: Abdelkhalak Bakhadda, Óscar Gesti, Dídac Rovira i Àlex Valldosera.

Un gol matiner del Can Cartró va posar coll amunt el partit a l’Atlètic Vilanova, que al minut 12 va encaixar el 0-2. Alin va retallar diferències al minut 51, però de seguida van tornar a marcar els visitants. L’1-3 va ser definitiu.

L’Atlètic Vilanova no va poder amb el Can Cartró // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA